Aroom Arquitectes és un estudi d’arquitectura, disseny i direcció d’obres de Barcelona. Especialitzat en el disseny d’habitatges i eficiència energètica a l’edificació.

L’objectiu d’Aroom Arquitectes és la producció d’un disseny contemporanti i culte, amb referències als grans mestres de l’arquitectura moderna.  Un bon disseny és indissociable de la qualitat artística i tècnica, la sostenibilitat i la viabilitat econòmica. Els clients d’Aroom Arquitectes són persones interessades en el disseny i amb una sensiblitat especial per la sosteniblitat i l’eficiència energètica. I alhora preocupats per aconseguir un projecte detallat i eficient constructivament que permeti fer viables tècnica i econòmicament els seus projectes. El despatx es basa en una estructura col·laborativa que configura una xarxa de professionals que permet assumir encàrrecs professionals de diverses indoles dins del sector de l’arquitectura, la construció i el disseny.

ARQUITECTE FUNDADOR

Pau Martínez Gargallo

Arquitecte per la ETSAB

Certificat Passive House Designer

 

 

 

 

 

Passive House designer certificat per el Passive House Institute
Màster en Arquitectura i Sostenibilitat per la Fundació UPC
Postrgado de rehabilitación de edificios por la Escuela Sert
Núm, col·legiat 55403

TÈCNICS COL·LABORADORS

Sergio Sanz Jiménez
Arquitecte per la ETSAB
Postgrau en Sostenibilidad y Arquitectura por la Escuela Sert
Núm. col·legiat COAC 63249

dsc_8972-3-4

Héctor Paredes
Arquitecte
Màster en Arquitectura i Sostenibilitat per la Fundació UPC

Jordi Arboix Salvadó
Arquitecte Tècnic
Especialista en project manager, Màster en Arquitectura i Sostenibilitat per la Fundació UPC
Núm. col·legiat CAATEEB 11881

ENLLAÇOS A ALTRES SERVEIS

Desde ITE ARQUITECTES alguns dels nostres técnics donen serveis relacionats amb la rehabilitació (Inspeccions Técniques dels edificis, gestió d’obres de rehabilitació, etc.)

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.